Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
 

Ποιοι Είμαστε

/ Η Εταιρία Alma & Partners
 

 

Αγαπητοί Επισκέπτες και Ενδιαφερόμενοι Επενδυτές,

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο neoespa.gr, μία εφαρμογή που πρώτη η ALMA & PARTNERS δημιούργησε, για να παρουσιάσει την καινοτόμα υπηρεσία "easyΕΣΠΑ".

Η υπηρεσία "easyΕΣΠΑ" πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι σήμερα ο κλάδος των Επιδοτήσεων και να διευκολύνει την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων πολιτών και επιχειρηματιών για τα διαθέσιμα Προγράμματα ΕΣΠΑ.

Δεδομένης της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, του αυξημένου ενδιαφέροντος, της γεωγραφικής απόστασης που συχνά έχουμε μεταξύ μας αλλά και της ανάγκης της αγοράς για δημιουργία οικονομικότερων συμβουλευτικών υπηρεσιών, προχωρήσαμε στην αυτοματοποίηση της γραφειοκρατικής διαδικασίας που όλα αυτά τα χρόνια χαρακτήριζε και είχε στιγματίσει τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Δημιουργήσαμε ένα online προϊόν το οποίο προσφέρει το 50% της διαδικασίας (έλεγχος επιλεξιμότητας στο Βήμα 1 και Βήμα 2) εντελώς δωρεάν και το εναπομείναν 50% της διαδικασίας (υποβολή δικαιολογητικών, στοιχείων και δημιουργία Business Plan Βήμα 3, Βήμα 4) με έκπτωση 65% από το κανονικό κόστος των υπηρεσιών μας. Στο Βήμα 3 μας παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε και απαιτούνται από το Πρόγραμμα για τη σύνταξη ενός πλήρη φακέλου υποψηφιότητας για το ΕΣΠΑ. Το Βήμα 4 αφορά την επεξεργασία των στοιχείων σας από την ALMA & PARTNERS, την σύνταξη της μελέτης βιωσιμότητας και του τελικού business plan που αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας να υποβάλουμε.

Η συνεργασία με την εταιρία μας, ALMA & PARNTERS, διασφαλίζει την άρτια και χωρίς λάθη ή παραλείψεις ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνταξης και υποβολής του επενδυτικού σας σχεδίου. Επιπλέον, με την εμπειρία ετών που διαθέτουμε στο ΕΣΠΑ, επιμελούμαστε και διαμορφώνουμε το επενδυτικό σας σχέδιο σε συσχέτιση πάντα με τα κριτήρια βαθμολόγησης του προγράμματος, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες έγκρισής σας. Τέλος, εξασφαλίζεται μέσω του Βήματος 1 και Βήματος 2 ότι ο επενδυτής είναι καθ’ όλα επιλέξιμος, νόμιμος και ενημερωμένος για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις του απέναντι στο Πρόγραμμα.

Είμαστε περήφανοι που στα τελευταία προγράμματα ΕΣΠΑ που άνοιξαν το 2012, είχαμε 90% επιτυχία στις υποβληθείσες προτάσεις από την εταιρία μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας almaandpartners.com για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκ μέρους της ομάδας της ALMA & PARTNERS, θα χαρούμε πολύ να ξεκινήσουμε μαζί σας συνεργασία και να έχουμε την ευκαιρία να σταθούμε δίπλα σας τα επόμενα χρόνια στην επιτυχημένη υλοποίηση των επιχειρηματικών σας σχεδίων!

 

Με εκτίμηση,

 

Στράτος Κουάκης

Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

ALMA & PARTNERS | Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Φορέων

Ηροδότου 7, Κολωνάκι ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210 7247584

www.almaandparters.com

www.neoespa.gr